اولین مجله اخبار و اطلاعات هوانوردی

غذاهای هواپیمایی

طرز تهیه غذاهای هواپیمایی چگونه است؟

0 1,436

برای دریافت جدیدترین به روز رسانی ها در موبایل خود مشترک ما شوید

طرز تهیه غذاهای هواپیمایی چگونه است؟ غذا مخصوص ایرلاین های مختلف را می شناسید؟

برخلاف تصور عموم مردم، سرو غذاهای مختلف در ایرلاین های متفاوت، تصادفی و بی برنامه نیست. اصول خاصی وجود دارد که تعیین کننده نوع غذا و کیفیت آن است. ایرلاین های مختلف هوایی، کترینگ های جداگانه دارند که بطور انحصاری غذای مربوط به آن شرکت هوایی را تامین می کند.

علاوه بر ایرلاین های مختلف، در کلاس های پروازی مختلف در یک هواپیما، غذاهای متفاوت سرو می شود. این تفاوت اغلب در کیفیت و نوع غذا نمایان می شود. عموما برای کلاس های اکونومی، غذاهای بسته بندی شده در ظروف یکبار مصرف در نظر گرفته می شود. این در حالیست که غذای مسافران فرست کلاس و بیزینس کلاس(بک لینک)، شامل یک سینی دورچین به همراه آبمیوه و دسر های متنوع است.

منوی غذایی در هواپیما

غذای کلاسیک موجود در هواپیما، شامل گوشت، ماهی، سبزیجات، سالاد، نان و یک پودینگ است که اغلب در یک بسته بندی مرتب نگهداری و سرو می شوند. این غذاها با وجود حفظ در بسته بندی مطمئن و ظرف های خالی از هوا، طعم و مزه مطلوبی ندارند. تنوع منوی غذایی در ایرلاین ها به سه دسته کلی تقسیم می شود.

  • کلاس اکونومی

غذای سرو شده در این کلاس، اغلب از منو غذایی کلاسیک تبعیت می کند. اما اغلب امکان تغییر غذا با پرداخت هزینه مازاد، برای مسافران پرواز اکونومی وجود دارد.

  • کلاس پرمیوم اکونومی

در این سطح از پرواز، توریست ها اغلب با منوی غذایی تهیه شده توسط سرآشپز های ماهر به همراه نوشیدنی های خوشمزه روبرو خواهند شد.

  • بیزینس کلاس

 منوی غذایی ارائه شده در این کلاس هوایی، شامل غذاهای مختصر و مفصل است. با این وجود کلیه غذاهای موجود در منو، توسط آشپز های درجه یک طبخ می شود. علاوه بر ارائه غذاهای فصلی و با کیفیت به همراه نوشیدنی های متنوع، از ظروف نفیس و ارزشمند برای سرو غذا استفاده می شود.

 

رژیم غذایی خاص در پرواز

مذهب، مسائل شخصی و نکات مهم در خصوص سلامتی، از عوامل تاثیر گذار در شکل گیری رژیم های غذایی خاص است. این موضوع اغلب مورد توجه ایرلاین های هوایی قرار گرفته است و بدین منظور چندین منوی جایگزین در نظر گرفته شده است. سفارش از این منوی جایگزین و متنوع، تنها 48 ساعت قبل از پرواز امکان پذیر است.

افراد مبتلا به بیماری و آلرژی و یا افراد مذهبی، گیاهخواران و کودکان، از جمله افرادی هستند که از منوی عمومی و کلاسیک غذایی نمی توانند استفاده کنند. لذا سفارش از منوی جایگزین برای آنان ضروری است. در خصوص کودکان باید در نظر داشته باشید، اغلب ایرلاین ها غذای خاصی برای کودکان شما در نظر نمی گیرند. پس بهتر است با بررسی شرایط بار، برای آنان غذای لازم را تهیه کنید.

تجربه نشان داده است که غذاهایی که در ایرلاین های مختلف سرو می شود، بازتابی از فرهنگ غذایی غالب در آن کشور است. برای مثال در کشور های اسلامی، از غذاهای حلال برای مسافران استفاده می شود. اما در این بین سلامت غذا و مسافران، برای تمام ایرلاین ها اهمیت دارد و در صورتیکه پرواز بیش از 6 تا 8 ساعت تاخیر داشته باشد، تمامی غذاها می بایست دور ریخته شوند تا از سرو غذاهای کهنه جلوگیری شود.

 

برای دریافت جدیدترین به روز رسانی ها در موبایل خود مشترک ما شوید

مشترک شدن در خبرنامه ما
مشترک شدن در خبرنامه ما
برای دریافت آخرین اخبار ، به روزرسانی ها و پیشنهادات ویژه ای که مستقیماً به صندوق ورودی شما تحویل داده می شود ، اینجا ثبت نام کنید.
در هر زمان می توانید مشترک شوید
نظرات